Főmenü
Utasbiztosítás kötése
Széleskörű baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítási szolgáltatást nyújtunk Utasaink részére. Biztosító-partnereink: Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB), valamint Mondial Assistance.
Ne kockáztassa meg, hogy egy váratlan baleset, betegség vagy poggyászkár tönkretegye a várva várt vakációt. Nálunk az Ön igényeire szabottan kötheti meg utasbiztosítását úticéljának megfelelően, akár életkor behatárolása nélkül, több hónapra is, autóasszisztenciával, speciális termékekkel, magas fedezeti összegekkel.

Tájékoztatjuk Utasainkat, hogy az Európai Egészségbiztosítási Kártyával (EEK) rendelkezők nem jogosultak minden, az utazás alatt felmerülő egészségügyi szolgáltatásnak a magyar egészségbiztosítás terhére történő igénybe vételére. Az EEK nem utasbiztosítás, nem tartalmaz poggyászbiztosítást, hazaszállítást stb. Miután a turisták által sűrűn látogatott üdülőhelyek környékén az orvosok döntően magánpraxisban működnek, illetőleg bizonyos államokban a magyarországinál szűkebb a társadalombiztosítás keretében igénybe vehető szolgáltatások köre, továbbá egy külföldön elszenvedett baleset esetén a hazaszállítást csak kivételes esetben fedezi a kötelező egészségbiztosítás, mindenképpen ajánlatos utasbiztosítást kötni. Kérjük továbbá, hogy a bizonyos bankkártyákhoz kapcsolódó utasbiztosítások feltételeiről mindenképpen tájékozódjanak a bankjuknál, mert azok a kockázatviselési tényezők tekintetében, valamint a fedezetek összegeinek vonatkozásában jelentős eltéréseket mutathatnak.